top of page
AtelierZoe.nlVR-2.jpg

Vincent Roders

Online expert
 

Vincent Roders is ondernemer met een groot digitaal hart. Hij heeft bijna 20 jaar ervaring als online marketing manager bij bekende multinationals als Aegon, Robeco, Heijmans, Sdu en Essent. Ook was Vincent docent en coach online marketing o.m. aan de Business University van Breda. De laatste jaren heeft hij veel ervaring opgedaan met werving en selectie van millennials via sociale media zoals Instagram en Linkedin.

Jeroen

14.30 - 15.15 uur

Tijd voor een nieuw spel! Werving en selectie via social media

Werving via Social Media, het is als online daten maar net een beetje anders. Je scrollt op Facebook of Instagram en ineens zie je daar een post op je timeline staan: “Wij zoeken jou! Een gave baan!” Je bent nieuwsgierig en klikt door. Ja dit voelt goed, een leuke inspirerende functie en leuke foto’s van collega’s op de site. Maar wat dan? Je hebt je CV niet bij de hand en een motivatiebrief schrijven is helemaal een brug te ver. Daar heb je eigenlijk ook geen zin in, maar je hebt zeker interesse…

 

Het is tijd voor een nieuw spel! 
Vincent Roders neemt je graag mee naar de wereld van social media en online verleiding. Hoe vind je als HR professional de juiste kandidaat op Instagram of Facebook? Aan de hand van een aantal recente cases voor zorginstellingen laat hij zien hoe dit wervingsspel werkt.

bottom of page